Regional nätverksträff med Heather Maitland

RePublik har startat upp det regionala nätverket tillsammans med aktörer i Västra Götaland. Syftet är att vi ska kunna dela kunskap och erfarenheter med varandra. Lära om och lära nytt, få insikter och aha-upplevelser tillsammans för att kunna skapa ett livaktigt, levande och relevant kulturliv för så många som möjligt i vår region. Nätverket riktar sig främst till lednings- och marknadsavdelningar på institutioner inom det offentliga kulturlivet. 

Den 23 oktober är det dags för nästa nätverksträff. Då får vi besök av Heather Maitland igen, en av förgrundsgestalterna inom begreppet Publikutveckling eller Audience engangement, om man hellre använder det engelska begreppet. Då kommer vi att fortsätta samtalet om hur man arbetar med publikutveckling inom den egna organisationen. Hur väljer publiken? Vad vet vi om vår publik och de val de gör på sin fritid? Hur kan vi öka chanserna att de väljer just våra evenemang? 

Tillsammans kommer vi att titta på forskning och fallstudier från kultursektorn. Vad säger dessa uppgifter oss om hur vi kan utveckla och nå nya målgrupper och fördjupa vårt engagemang i de som redan har hittat till oss?

Plats: Kultur i Väst
När: 23 oktober kl. 9.30-12l. 
OSA till johanna.hagerius@kulturivast.se senast 20 oktober